Skip to content

Support & Empower

De geboorte van een moeder - het online traject van Momcare

Klinkt dit herkenbaar?

Je bent een mooie, ambitieuze vrouw die op het punt staat het prille moederschap te ontdekken, ergens tussen kinderwens en jaar na de geboorte, maar…

Je raakt overweldigd door alle (shitload aan) informatie van deze nieuwe (baby)wereld.

Je ervaart onzekerheid & krijgt het benauwd van alle ongevraagde adviezen, verhalen & meningen van anderen.

Je vraagt je af of jij wel echt dat onderbuikgevoel hebt.

Je vindt het moeilijk om je eigen geboortewensen & -mogelijkheden uit te zoeken binnen de huidige norm en standaard geboortecultuur.

Je hebt al eens gehoord over positieve geboorte-ervaringen vanuit innerlijke kracht, maar je bent op zoek naar specifieke moederzorg die je hierin verder kan ondersteunen.

Je merkt dat met deze verandering je ook afscheid neemt van wie je ervoor was, en daar wil je ook aandacht aan schenken.

Je vindt het bijzonder om te zien hoe je lichaam alles vanzelf overneemt, maar tegelijkertijd ook moeilijk om op deze natuurlijke processen te vertrouwen en de controle los te laten.

Je voelt de impact op je lichaam. Je herkent jezelf niet meer en dat maakt je onzeker.

Je schrikt van alle verschillende onbekende emoties die de overhand kunnen nemen. Alle emoties van A tot Z, je voelt het hele alfabet op hetzelfde moment.

Guess what...

Je kan vanaf vandaag al meer rust ervaren.

Je zal duidelijker aanvoelen welke (geboorte)wensen jij hebt & hoe je deze kan communiceren naar geboorteprofessionals.

Je zal je omgeving kritisch durven te bekijken & creëert voor jezelf enkel en alleen dé beste support & bekrachtiging.

Dankzij dit online traject ben jij niet alleen in jouw transformerende reis. Er komt heel veel op je af, maar je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Je onzekerheid & angst worden omgezet in positiviteit & kracht. Dit geef je door aan je gezin, partner & in andere sociale rollen.

Je durft steeds meer geld, tijd, energie & middelen in jezelf te investeren. Je ziet in dat het ten alle tijden belangrijk is om voor jezelf te zorgen. Je kan enkel meer geven aan anderen, als je zelf voldoende ontvangt.

De geboorte van een moeder

IN AL HAAR FACETTEN - SUPPORT & EMPOWER
310
145
  • kortingscode bij afrekening: SOFTLAUNCH
  • prijs inclusief BTW
  • betaling mogelijk in termijnen
  • online traject met video modules
  • bonusmateriaal
  • tot 2 jaar toegang
  • Momcare community
  • thema's: van kinderwens tot jaar na de geboorte

Wat mag je verwachten van dit traject?

Als (aanstaande) moeder is het fijn en vooral heel belangrijk om elke dag opnieuw in je kracht te staan en zelf beslissingen te nemen over jou én je kindje. Je eigen gezondheid prioriteit te geven.

Zou je graag willen weten welk type geboorte- en moederzorg jij nodig hebt? Zodat jouw transformatie naar het prille nieuwe moederschap zoveel mogelijk vanuit rust en vertrouwen kan verlopen?

Wat zou je er van vinden als Momcare je hiermee op weg helpt? Er zijn geen kant-en-klare antwoorden of cursussen over het moederschap. Tot op heden zijn er veel tips & tricks te vinden in allerhande apps, websites & boeken. Maar… dit Support & Empower Traject is uniek in haar soort.

Het belicht De geboorte van een moeder – in al haar facetten.

Het zal je een houvast bieden tijdens deze bijzondere levensverandering. In deze intieme Momcare omgeving neem jij de tijd en ruimte om te groeien & te bloeien. 

Wat denk je?

Over Momcare

Ik ben Nadine en ik ben hier om jou te ondersteunen tijdens je zwangerschap, richting je geboorte-ervaring, tijdens je herstelperiode. Van kinderwens tot een jaar na de geboorte ben je van harte welkom bij Momcare. Voorbij ‘standaard’ zorg, probeer ik jou een veilige plek te bieden.

Ik help (aanstaande) moeders meer vanuit innerlijke kracht & wijsheid te leven. Samen werken we preventief naar een positieve geboorte-ervaring volgens jouw eigen geboortewensen.

De vrouwen die ik tot nu toe mocht begeleiden in mijn praktijkruimte in Antwerpen merken op dat Momcare een veilige & geborgen plek is waar ze mogen zijn. Even weg uit de doorgaans medische (baby)wereld. Ze laten weten hoe fijn en belangrijk het is om écht gehoord te worden, zonder oordeel of ongewenst advies.

Dit gevoel wil ik graag met meer moeders bereiken! Tijdens het Support & Empower Traject neem ik je mee in de wetenschap van de moeder. Hoe jij als vrouw natuurlijke wijsheid bezit en hoe je deze wijsheid kan inzetten tijdens jouw transformatie, in eender welke fase.

DRIE FUNDAMENTEN

als leidraad van dit online traject

moedergerichte benadering

we beginnen vanuit jouw levensverhaal en werken aan jouw innerlijke kracht

 

bevorderen van natuurlijke processen

het licht schijnt op de wetenschap van de moeder

 

optimale nageboortetijd

tot een jaar na de geboorte voorzien we ruimte voor de transformatie naar het jonge moederschap