MAMA CIRKELS bij HOME OF WELLBEING (SCHILDE)

MOMCARING CIRCLE:
LAAT JE DRAGEN

Intieme samenkomst met max. 5 deelnemende moeders om samen stil te staan bij de meest bijzondere en intense ervaring in het leven van een vrouw – de geboortereis (van conceptie tot kraamtijd). 

Reserveer je plekje via mail op datum naar keuze

UPCOMING CIRCLES:

DI 06.06.23

Days
Hours
Minutes

DI 11.07.23

Days
Hours
Minutes

Neem je een adempauze voor jezelf, lieve mama?

Je wordt binnenkort mama of bent net mama geworden. Er gaan heel wat vragen, gedachten en emoties door je heen: hoe creëer ik een geboorte waar ik 100% achtersta? En hoe ziet dat eruit? Hoe voel ik me weer ‘mezelf’ na de geboorte van ons kind? Hoe kan ik naast moeder ook intiem met mijn partner zijn? Blijft deze rollercoaster duren? Hoef ik me schuldig te voelen als ik geen borstvoeding wil geven? Noem maar op.

Moeder worden is de grootste natuurlijke verandering in jouw leven. En ja, jij koestert je gezin en je (ongeboren) baby.

Maar wie koestert er jou?

Wie luistert er naar jouw verhaal, zonder oordeel?

Laat je dragen tijdens onze cirkel

verse thee & voedzame versnaperingen

zelfzorg investering 55€

aanvullende oefening voor thuis mogelijk

max. 5 matjes per cirkel

tijdslot 13:00 - 15:00 u

Studio van Home of Wellbeing (Schilde)

Het verwerken van de geboorte-ervaring

is wat Momcare betreft een basis zelfzorg-element voor alle moeders. Het is een vast onderdeel uit Circle of Care, maar Momcare ziet de noodzaak hier voor elke moeder. Hoe sneller je deze zelfzorg inzet, hoe effectiever het resultaat op je emotionele gezondheid & je herstelproces.

Want laten we eerlijk zijn.

Een geboorte-ervaring loopt vaak anders dan je misschien had verwacht of gehoopt. Er zijn altijd wel elementen uit te halen die verwerkt & geheeld mogen worden. Het is belangrijk dat dat kan én mag.

We bekrachtigen het positieve & we verwerken het negatieve uit je volledige ervaring. Dit doen we aan de hand van verschillende statements. Zo krijgen we grip op jouw geboortetevredenheid, zodat je in rust & vertrouwen je herstelperiode verder kan ingaan. 

Op korte termijn zal je gezondheidsvoordelen ervaren in verbinding met jezelf én in verbinding met je kindje. Op lange termijn zorg je ervoor dat blokkades & geboortetrauma’s geen ruimte krijgen om zich verder op te stapelen. 

In goede handen bij

Nadine Struijk

Jouw emotionele gezondheid als (aanstaande) moeder en vrouw versterken, zodat je in elke situatie vertrouwt op jezelf, jouw keuzes en beslissingen.

Dat is de expertise van Nadine van Momcare.

Als moeder van twee, experte in de wetenschap van de moeder, het moederbrein en het moederprogramma en therapeute bij het Nederlandse Landelijk centrum Zobevalik voor Geboorte en Trauma weet zij als geen ander wat jij als moeder (in spe) ervaart. En reikt ze je nieuwe perspectieven en informatie aan, zonder de (vaak belerende) medisch gekleurde bril.

Herken jij jezelf hierin?

Wanneer ik terugdenk aan mijn zwangerschap, bevalling of kraamtijd,heb ik het gevoel dat …

ik geen gehoor heb kunnen geven aan signalen van mijn lichaam en intuïtie

ik aan mijn lot ben overgelaten

ik gedwongen werd om iets (niet) te doen

het mijn schuld is

ik aan het overleven ben

ik niet begrepen word door mijn directe omgeving

ik geen afscheid heb kunnen nemen van mijn kindje

ik nog maar een schim van mezelf ben. ik herken mezelf niet meer

ik niet serieus werd genomen

ik alleen ben

ik compleet uitgeput ben

er paniek heerst en ervaar ik (doods)angst

ik me schaam en heb ik vrees voor wat gaat komen

de hechting met mijn tweede kindje beter is dan met mijn eerste

Soulful care & healing for mothers

RESERVEER JE PLEKJE

& geef je over aan het moois dat mag ontstaan

De Momcaring Circles gaan (voorlopig) enkel door in de Studio van Home of Wellbeing te Schilde. 

Reserveer je plekje via mail op datum naar keuze

© 2024 Momcare.be