MOMCARE EVENTS

met gratis webinars

Wetenschappelijk fundament

De coachingtrajecten van Momcare worden versterkt door wetenschappelijk onderzoek & inzichten vanuit de opleidingen.

Moedergerichte benadering

Momcare als ambassadrice van elke moeder - het gevoelsleven van elke moeder is anders en hoort in haar transformatie prioriteit te krijgen.

Gecertificeerd Geboortetrauma Coach

Ik ben de eerste gecertificeerde Geboortetrauma (Preventie) Coach in België en lid van de organisaties: Zobevalik & De Geboortespecialist.

Upcoming events!

Kies & reserveer je plek.

COMING SOON

Thema: 1ste & 2de trimester

maandag 22 oktober, 19.30u -20.30u

COMING SOON

THEMA: 3de & 4de trimester

maandag 20 december, 19.30u-20.30u

COMING SOON

VISION BOARD

geboortewensen & herstelwensen

Een moeder in haar kracht

Een moeder in haar kracht: tijdens haar zwangerschap, tijdens haar bevalling & in haar herstelperiode. We belichten alles vanuit het perspectief van de moeder. 

Waarom? Omdat de gezondheid van jou als moeder onlosmakelijk verbonden is aan de gezondheid van je kindje. Jij bent zijn of haar beste omgeving. Er zijn genoeg apps, boeken & platformen om het ontwikkelingsproces van je kindje nauwgezet te volgen. Maar wat gebeurt er allemaal bij jou tot op celniveau? Wist je dat je voor elk kind een moederbrein aanmaakt? 

Momcare staat stil bij jouw verandering. We gaan samen kijken naar de geboorte van een moeder, in al haar facetten, opgesplitst in twee verschillende thema’s. 

Mogelijkheid tot vrije consultatie

Ik zal telkens tot een uur na het einde van het webinar aanwezig blijven in de online-omgeving. Als je graag privé in gesprek gaat, dan is dat zeker mogelijk. 

Heb je bepaalde zorgen of klachten? Weet je niet bij wie je hiervoor terecht kan? Raak je misschien overweldigd door alle verhalen en meningen uit je omgeving? Of, heb je het gevoel dat jij en je partner niet hetzelfde willen? Ik luister graag met je mee. 

Er kan van alles zijn, en belangrijk is dat jij gehoord mag worden. Daarom maak ik daar graag tijd voor vrij. Ik ben één en al oor voor jou.

Wil je graag na het event afspreken? Stuur me alvast een mailtje dan houd ik daar rekening mee.

Hopelijk tot dan! 

Kan je er niet bij zijn?

Ik begrijp dat het soms toch niet goed uitkomt om LIVE aanwezig te zijn. Er is een replay beschikbaar na het event. Enkel wordt deze niet automatisch gestuurd. Wil je deze wel ontvangen? Stuur me gerust een mailtje en ik bezorg je de replay.

Wat kan ik voor je doen?

Ben jij erbij?

Days
Hours
Minutes
Seconds