Let's take care

gezondheidsonderneming

preventie

CIRCLE OF CARE

Jij wil het beste, zowel voor je kind, je onderneming én jezelf. Met mij als klankbord ontdek je dat het moederschap en ondernemen geen of-of-verhaal hoeft te zijn, maar wel een enorm krachtig en-en-verhaal dat jou dichter bij je kern brengt. Benieuwd naar Circle of Care, een uniek groeiprogramma?

herstel

HERSTELTHERAPIE

Maar wat als je bent bevallen en je kijkt er met negatieve gevoelens op terug?

Heb je het gevoel (gehad) dat je de verbinding met jezelf bent kwijt geraakt? De (geboorte)trauma hersteltherapie bij Momcare brengt je weer in contact met jezelf en helpt je je balans te hervinden. 

de reis naar

vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid is zoveel meer dan alleen zwanger worden. Het is jouw vrouwenwijsheid. Zie dit opstarttraject als als een vruchtbare basis van een gebalanceerde body-mind link, met een grote portie zelfliefde en een scheut boldness om klaar te zijn voor de investering van je leven: namelijk je kind(eren) op de wereld te zetten*, zonder dat het ten koste gaat van je eigen gezondheid. * in de brede zin van het woord: het is immers een levenstaak.

ervaringen

WALL OF LOVE

“Kleine details bleken een grote impact te hebben en door de rush van het leven en de mindset van ‘we doen door’, had ik nog nooit echt tijd genomen om hierover te praten.

Na het gesprek met Nadine kwam ik tot inzicht over bepaalde zaken maar vooral, het bracht enorm veel rust.” – A. 

Let's talk care

Wil je graag weten welk type moederzorg bij jouw specifieke situatie past? Ik denk graag met je mee. Boek een gratis online kennismaking in de agenda.

LUISTER JE MEE?

Hi lieve luisteraar, welkom bij Momcare Talk. De podcast over de geboorte van een moeder. Ik ben Nadine Struijk, je host, bezieler van Momcare én de 1ste gecertificeerde Geboortetrauma Preventie Coach van België.

Deze podcast is voor jou als je nieuwsgierig bent naar wat de geboorte van jou als moeder je gaat brengen. Laat je inspireren, ontdek je eigen moederschap & durf het anders te doen! 

Vrouwen zo dicht mogelijk bij zichzelf laten komen om vanuit hun eigen kracht het moederschap vorm te geven, dat hoop ik te bereiken met Momcare.