I care for you

gezondheidspraktijk

LET'S TAKE CARE

MOMCARE RITUAL

Een losse Momcare praktijksessie – van 120 minuten.

Diepgaande zelfzorg staat voor jou nu waarschijnlijk op de laatste plek. En toch voel je: er is meer nodig dan een bad en een bruisbal om krachtig in het leven, je relatie en het (nakende) moederschap te staan.

Veerkrachtige moeders brengen immers veerkrachtige kinderen voort. Al voel je je nu – in deze periode van overweldigende verandering – misschien wat wankel.

Kom je vragen stellen.
Je hart luchten.
Je lichaam en geest laten rusten.

Laat elke sessie bijdragen tot een helend ritueel van zelfliefde, zelfzorg en gezond moederschap.

Dat verdien jij. En dat verdient je (toekomstige) kind.

THE BARE MINIMUM

VERWERK & HERSTEL

Postpartum kent geen einddatum. Juist daarom is het verwerken van je geboorte-ervaring een basis zelfzorg-element voor elke moeder zodat zij zich gezond voelt in het vervullen van haar natuurlijke levenstaak.

Hoe sneller je deze zelfzorg inzet, hoe effectiever het resultaat op je emotionele gezondheid & je herstelproces. Maar, het is nooit te laat wat Momcare betreft. Of de ervaring nu al 5 jaar, 10 jaar of 50 jaar geleden is.. Deze ervaring is té belangrijk om er niks mee te doen.

Want laten we eerlijk zijn. Een geboorte-ervaring loopt vaak anders dan je misschien had verwacht of gehoopt. Er zijn altijd wel elementen uit te halen die verwerkt & geheeld mogen worden. Het is belangrijk dat dat kan én mag.

Ontdek dit unieke postpartumtraject.

CIRCLE OF CARE

Jij wil het beste, zowel voor je kind, je onderneming én jezelf. Met mij als klankbord ontdek je dat het moederschap en ondernemen geen of-of-verhaal hoeft te zijn, maar wel een enorm krachtig en-en-verhaal dat jou dichter bij je kern brengt. Benieuwd naar Circle of Care, een uniek groeiprogramma?Twaalf maanden lang Momcare naast je. Tijdens je soultrip, via labourland richting motherhood. Voldoende tijd om alle seizoenen te ervaren, letterlijk én figuurlijk. 

Momcaring Circles

Intieme maandelijkse samenkomst met max. 5 deelnemende moeders om samen stil te staan bij de meest bijzondere en intense ervaring in het leven van een vrouw – de geboortereis (van conceptie tot kraamtijd).

ONLINE EVENT 2024

Moeders (in spe) op een laagdrempelige manier laten proeven van hun oerkracht en de gezondheidsvoordelen van een zo natuurlijk mogelijke geboorte en kraamperiode. Dat is de insteek van ons derde online event op vrijdag 19 april van 10 tot 15u.

LUISTER JE MEE?

Hi lieve luisteraar, welkom bij Momcare Talk. De podcast over de geboorte van een moeder. Ik ben Nadine Struijk, je host, bezieler van Momcare én de 1ste gecertificeerde Geboortetrauma Preventie Coach van België.

Deze podcast is voor jou als je nieuwsgierig bent naar wat de geboorte van jou als moeder je gaat brengen. Laat je inspireren, ontdek je eigen moederschap & durf het anders te doen! 

Vrouwen zo dicht mogelijk bij zichzelf laten komen om vanuit hun eigen kracht het moederschap vorm te geven, dat hoop ik te bereiken met Momcare.  

"Kleine details bleken een grote impact te hebben en door de rush van het leven en de mindset van ‘we doen door’, had ik nog nooit echt tijd genomen om hierover te praten.Na het gesprek met Nadine kwam ik tot inzicht over bepaalde zaken maar vooral, het bracht enorm veel rust." - A.