Skip to content

Momenten binnen de afgelopen 9 maanden waarin elke gedachte uitgesproken mocht worden, zonder oordeel, zonder ongevraagd advies of oplossing. Ze leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby. 

Lorena, Rosehip & Raspberry

Soulful care & healing for mothers

MOMCARE COACHING & CARE

Een Momcare Coaching & Care is een losse praktijksessie van 90 minuten en kost €135.

Tijdens deze sessie biedt Momcare (toekomstige) moeders een zachte plek om tot zelfonderzoek te komen.

Moeder worden is de grootste natuurlijke verandering in het leven van een vrouw. Dat klinkt als vanzelfsprekend. Maar is dat in realiteit ook zo?

Elke levensfase brengt haar eigen unieke uitdagingen met zich mee, en bij Momcare begrijpen we dat deze innerlijke emotionele reis allesomvattend is. We verwelkomen jou om openlijk specifieke uitdagingen en (emotionele) vraagstukken te delen die je kunt ervaren gedurende diverse stadia, waaronder het verlangen naar een kind, de zwangerschap, de aanloop naar de geboorte, de kraamperiode en het algemene ouderschap. We richten ons speciaal op de onmisbare perinatale zorg en hechten waarde aan de kostbare eerste 1000 dagen.

Jouw welzijn staat bij ons centraal.

Dus laat elke sessie bijdragen tot een helend ritueel van zelfliefde, zelfzorg en gezond moederschap.

Dat verdien jij. En dat verdient je (toekomstige) kind.

VERWERK & HERSTEL

Postpartum kent geen einddatum, en juist daarom is het verwerken van je geboorte-ervaring een essentieel zelfzorg-element voor elke moeder. Het stelt haar in staat om zich gezond te voelen bij het vervullen van haar natuurlijke levenstaak. Het is bewezen dat hoe sneller je deze zelfzorg aanpakt, hoe effectiever het resultaat zal zijn voor je emotionele gezondheid en herstelproces.

Maar weet dat het bij Momcare nooit te laat is. Of het nu al 5 jaar, 10 jaar of 50 jaar geleden is, deze ervaring is te belangrijk om er niets mee te doen.

Want laten we eerlijk zijn, een geboorte-ervaring verloopt vaak anders dan je misschien had verwacht of gehoopt. Er zijn altijd elementen die verwerkt en geheeld mogen worden. Het is van groot belang dat dit mogelijk is en aangemoedigd wordt.

Ontdek dit unieke postpartumtraject en geef jezelf de ruimte om jouw geboorte-ervaring te verwerken en te helen, ongeacht wanneer het heeft plaatsgevonden.

BODY & MIND CARE

Momcare streeft ernaar de combinatie van een evenwichtige body-mind link te optimaliseren, zodat moeders gezondheidswinst ervaren. Daarom verdiept Nadine zich sinds 2022 in de wereld van integrale orthomoleculaire therapie. Ze wordt begeleid en gecoacht door ervaren docenten en supervisoren om haar vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wil je je gezondheid en welzijn naar een hoger niveau tillen? Bij Momcare bieden we je de mogelijkheid om je lichaam op een natuurlijke en holistische manier in balans te brengen met behulp van orthomoleculaire therapie. In de praktijkruimte in Ekeren/Brasschaat bieden we een warme en ontspannen omgeving waarin jij je op je gemak voelt.

De grondige anamnese duurt tussen 60 en 90 minuten. Het hele Body & Mind Care traject bedraagt € 355. Dit is inclusief EMB test, persoonlijk voorstel, rapport, Braverman test en vervolgconsult.

CIRCLE OF CARE

Jij wil het beste, zowel voor je kind, je onderneming én jezelf. Met mij als klankbord ontdek je dat het moederschap en ondernemen geen of-of-verhaal hoeft te zijn, maar wel een enorm krachtig en-en-verhaal dat jou dichter bij je kern brengt. Benieuwd naar Circle of Care, een uniek groeiprogramma?

Twaalf maanden lang Momcare naast je. Tijdens je soultrip, via labourland richting motherhood. Voldoende tijd om alle seizoenen te ervaren, letterlijk én figuurlijk. 

BOEK EEN SESSIE

Herstelgesprek (2,5 uur): Dit is de eerste fase van hersteltherapie, duurt 2,5 uur en gaat door in praktijkruimte. Het is onderdeel van traject en heeft een pakketprijs. Alles over de hersteltherapie vind je hier: hersteltraject.

Sessie Coaching & Consult (90 minuten):
1/ Coaching & Care: deze losse sessie vindt plaats in de praktijkruimte en bedraagt €135. Het voornaamste doel van deze sessie is om (toekomstige) moeders te begeleiden en ondersteunen bij specifieke uitdagingen en (emotionele) vraagstukken die zij gedurende diverse fasen kunnen tegenkomen, waaronder het verlangen naar een kind, de zwangerschap, de aanloop naar de geboorte, de kraamperiode en het algemene ouderschap. Meer over deze sessie vind je hier: coaching & care.

2/ Body & Mind Care: De intakes & consults van de orthomoleculaire trajecten zijn ook 1,5 uur en hebben een pakketprijs. Alles over de orthomoleculaire consults vind je hier: body & mind care.

Follow-Up: Deze sessie duurt 45 minuten, kost € 65 en wordt online uitgevoerd. Dit is een vervolg op een eerdere sessie (zoals een herstelgesprek, coaching sessie of orthomoleculair consult), waarbij de voortgang wordt besproken en verdere ondersteuning wordt geboden. Dit is altijd in overleg en afhankelijk van je vooruitgang in het traject. 

Let’s Talk Care: Dit is een gratis online kennismaking, bedoeld om jou kennis te laten maken met de diensten en benadering van Momcare

MAAK HIER EEN AFSPRAAK