Skip to content

Aanbod

Momcare spreekt de taal van moeders, maar geeft partners ook een stem.
Ben je benieuwd wat Momcare voor jou kan betekenen?
Boek een online kennismaking in de agenda.
 

DE GEBOORTE VAN EEN MOEDER

Momcare binnen handbereik, voor iedereen! Het online Support & Empower traject biedt ondersteuning tussen kinderwens en jaar na de geboorte. Ver voorbij de standaard zorg zal Momcare jou een veilige plek kunnen aanbieden. Bekijk hier wat ik voor je kan betekenen!
L I V E

Aanbod mama

Een uniek traject dat start vanuit jouw levensverhaal.

Dit coachingtraject start in de loop van de zwangerschap. Hoe vroeger, zijnde rondom conceptie, hoe beter. Preventief werken we naar een positieve geboorte-ervaring. Vanuit eigen kracht en intuïtie leer je te vertrouwen op je eigen lichaam. De natuurlijke processen worden optimaal benut en jouw moederprogramma wordt aangezet. Het traject gaat verder tijdens de herstelperiode. Tot een jaar na de geboorte blijft Momcare aan je zijde staan.

 

Geboortetrauma herstel

Wat als je bevallen bent en je kijkt er met negatieve gevoelens op terug? Voel je verdriet, pijn, boosheid opkomen wanneer je aan deze periode terugdenkt? Heb je fysieke of mentale klachten die je kan terug linken aan de geboorte-ervaring?

Met een geboortetrauma mag je niet blijven zitten. Momenteel zit ik in mijn opleiding tot Geboortetrauma Consulent. Onder begeleiding van mijn docente mag ik reeds moeders behandelen met deze zachte maar effectieve herstelmethode.

 

Aanbod partners

Jij speelt als partner een sleutelrol in het leven van je (zwangere) vrouw. Hoewel Momcare in eerste instantie een plek voor moeders is, zal de deur altijd openstaan voor partners.

Nieuwsgierig naar dit traject? Klik op de button hierboven.