Skip to content

Momenten binnen de afgelopen 9 maanden waarin elke gedachte uitgesproken mocht worden, zonder oordeel, zonder ongevraagd advies of oplossing. Ze leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby. 

Lorena, Rosehip & Raspberry

Soulful care & healing for mothers

MOMCARE RITUAL

Een Momcare Ritual is een losse praktijksessie van 120 minuten.

Diepgaande zelfzorg staat voor jou nu waarschijnlijk op de laatste plek. En toch voel je: er is meer nodig dan een bad en een bruisbal om krachtig in het leven, je relatie en het (nakende) moederschap te staan.

Veerkrachtige moeders brengen immers veerkrachtige kinderen voort. Al voel je je nu – in deze periode van overweldigende verandering – misschien wat wankel.

Kom je vragen stellen.

Je hart luchten.

Je lichaam en geest laten rusten.

En laat elke sessie bijdragen tot een helend ritueel van zelfliefde, zelfzorg en gezond moederschap.

Dat verdien jij. En dat verdient je (toekomstige) kind.

VERWERK & HERSTEL

Postpartum kent geen einddatum. Juist daarom is het verwerken van je geboorte-ervaring een basis zelfzorg-element voor elke moeder zodat zij zich gezond voelt in het vervullen van haar natuurlijke levenstaak. Hoe sneller je deze zelfzorg inzet, hoe effectiever het resultaat op je emotionele gezondheid & je herstelproces. Maar, het is nooit te laat wat Momcare betreft. Of het nu al 5 jaar, 10 jaar of 50 jaar geleden is.. Deze ervaring is té belangrijk om er niks mee te doen.

Want laten we eerlijk zijn. Een geboorte-ervaring loopt vaak anders dan je misschien had verwacht of gehoopt. Er zijn altijd wel elementen uit te halen die verwerkt & geheeld mogen worden. Het is belangrijk dat dat kan én mag.

Ontdek dit unieke postpartumtraject.

CIRCLE OF CARE

Jij wil het beste, zowel voor je kind, je onderneming én jezelf. Met mij als klankbord ontdek je dat het moederschap en ondernemen geen of-of-verhaal hoeft te zijn, maar wel een enorm krachtig en-en-verhaal dat jou dichter bij je kern brengt. Benieuwd naar Circle of Care, een uniek groeiprogramma?

Twaalf maanden lang Momcare naast je. Tijdens je soultrip, via labourland richting motherhood. Voldoende tijd om alle seizoenen te ervaren, letterlijk én figuurlijk. 

Nadine leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby.

Lorena; Circle of Care

waarom kies jij voor Momcare?

  • Eerste gecertificeerde geboortetrauma coach in België en lid van Nederlands centrum ZOBEVALIK voor Geboorte & Trauma
  • Unieke coaching- & therapietrajecten voor aanstaande moeders & net bevallen moeders – gericht op emotioneel welzijn van moeders
  • Persoonlijke commitment & aanpak – Momcare als ambassadeur van moeders
  • Momcare’s filosofie wordt ondersteund door haar Circle of Trust
  • Investering op korte & lange termijn, preventie en herstel met impact op de gezondheid van moeder & haar kinderen

MOMCARE RITUAL

Diepgaande zelfzorg staat voor jou nu waarschijnlijk op de laatste plek.
En toch voel je: er is meer nodig dan een bad en een bruisbal om krachtig in het leven, je relatie en het (nakende) moederschap te staan.

Kom je vragen stellen.

Je hart luchten.

Je lichaam en geest laten rusten.

En laat elke sessie bijdragen tot een helend ritueel van zelfliefde, zelfzorg en gezond moederschap.

Dat verdien jij. En dat verdient je (toekomstige) kind.

LEES MEER