Skip to content

Let's TAKE CARE

Hi there, welkom bij Momcare

CARING FOR YOU

Momcare is een gezondheidspraktijk die expertise, een holistische benadering, persoonlijke aandacht en preventieve zorg combineert om jou als (aanstaande) moeder de best mogelijke ondersteuning en begeleiding te bieden voor een gezonde en evenwichtige levensstijl: met name duurzaam moederschap. 

In onze praktijk omvatten veel trajecten een combinatie van coaching en hersteltherapie, aangevuld met inzichten vanuit orthomoleculaire therapie. We richten ons specifiek op vrouwen met zowel een kinderwens, als net bevallen moeders, als ervaren moeders.

RECAP // TIJD & INVESTERING

Herstelgesprek (2,5 uur): Dit is de eerste fase van hersteltherapie, duurt 2,5 uur en gaat door in praktijkruimte. Het is onderdeel van traject en heeft een pakketprijs. Alles over de hersteltherapie vind je hier: hersteltraject.

Sessie Coaching & Consult (90 minuten):
1/ Coaching & Care: deze losse sessie vindt plaats in de praktijkruimte en bedraagt €135. Het voornaamste doel van deze sessie is om (toekomstige) moeders te begeleiden en ondersteunen bij specifieke uitdagingen en (emotionele) vraagstukken die zij gedurende diverse fasen kunnen tegenkomen, waaronder het verlangen naar een kind, de zwangerschap, de aanloop naar de geboorte, de kraamperiode en het algemene ouderschap. Meer over deze sessie vind je hier: coaching & care.

2/ Body & Mind Care: De intakes & consults van de orthomoleculaire trajecten zijn ook 1,5 uur en hebben een pakketprijs. Alles over de orthomoleculaire consults vind je hier: body & mind care.

Follow-Up: Deze sessie duurt 45 minuten, kost € 65 en wordt online uitgevoerd. Dit is een vervolg op een eerdere sessie (zoals een herstelgesprek, coaching sessie of orthomoleculair consult), waarbij de voortgang wordt besproken en verdere ondersteuning wordt geboden. Dit is altijd in overleg en afhankelijk van je vooruitgang in het traject. 

Let’s Talk Care: Dit is een gratis online kennismaking, bedoeld om jou kennis te laten maken met de diensten en benadering van Momcare.

"Nadine leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby."

Expertise

Momcare als groeiende expert in de wetenschap van de moeder, het moederbrein en het moederprogramma.

Holistische benadering

Bij Momcare geloven we in de kracht van preventieve zorg en een holistische benadering van gezondheid.

Persoonlijk behandelplan

Bij Momcare besteden we veel aandacht aan het begrijpen van jouw behoeften en het aanbieden van passende therapieën en adviezen.

Preventie en ondersteuning

Momcare streeft ernaar om jouw gezondheid te bevorderen en te ondersteunen, vooral op emotioneel gebied.

LET's TALK CARE

Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog of Momcare bij jou past?

Bij Momcare nodigen we je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek, genaamd “Let’s talk care”.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw specifieke behoeften en bekijken we samen of onze aanpak bij jou past. Dit geeft je de gelegenheid om te bepalen of Momcare de juiste keuze is voor jouw zorgbehoeften.

Momcare vormt een aanvulling op, en geen vervanging voor, medisch advies en zorg.