Skip to content

Momenten binnen de afgelopen 9 maanden waarin elke gedachte uitgesproken mocht worden, zonder oordeel, zonder ongevraagd advies of oplossing. Ze leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby. 

Lorena, Roseship & Raspberry

Wat ik voor jou kan betekenen

The Momcare Experience - Coachingtraject

Een uniek 1-op-1 traject dat start vanuit jouw levensverhaal. Momcare ondersteunt jou tijdens de grootste natuurlijke verandering in je leven.

Idealiter start dit coachingtraject in de loop van de zwangerschap. Hoe vroeger, zijnde rondom kinderwens of conceptie, hoe beter. Preventief werken we naar een positieve geboorte-ervaring. Vanuit eigen kracht en intuïtie leer je vertrouwen op je eigen lichaam. De natuurlijke processen worden optimaal benut en jouw moederprogramma wordt aangezet. Het traject gaat verder tijdens de herstelperiode. Tot een jaar na de geboorte blijft Momcare aan je zijde staan. 

Geboortetrauma Hersteltraject

Wat als je bevallen bent en je kijkt er met negatieve gevoelens op terug? Voel je verdriet, pijn, boosheid opkomen wanneer je aan deze periode terugdenkt? Heb je fysieke of mentale klachten die je kan terug linken aan de geboorte-ervaring?

Met een geboortetrauma mag je niet blijven zitten. Jouw gevoelsleven mag terug gaan stromen. Het kan! Als geboortetrauma Therapeut ben ik gecertificeerd lid van het team van De Geboortespecialist. In Nederland zijn er ondertussen 35 therapeuten die dagelijks moeders herstellen via deze moedervriendelijke methode. Ik ben vooralsnog de enige binnen België.

Gratis online kennismaking

Wil je graag weten welk type moederzorg bij jouw specifieke situatie past? Ik denk graag met je mee. Boek een gratis online kennismaking in de agenda. 

Nadine leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby.

Lorena; The Momcare Experience

Video afspelen

Waarom kies jij voor Momcare?

  • Eerste gecertificeerde geboortetrauma coach in België en lid van ZOBEVALIK & De Geboortespecialist
  • Uniek coachingtraject voor aanstaande moeders & net bevallen moeders – gericht op emotioneel welzijn van moeders
  • Persoonlijke commitment & aanpak – Momcare als ambassadeur van moeders
  • Momcare’s filosofie wordt ondersteund door haar Circle of Trust
  • Investering op korte & lange termijn, preventie en herstel met impact op de gezondheid van moeder & haar kinderen