Skip to content

Momenten binnen de afgelopen 9 maanden waarin elke gedachte uitgesproken mocht worden, zonder oordeel, zonder ongevraagd advies of oplossing. Ze leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby. 

Lorena, Rosehip & Raspberry

wat ik voor jou kan betekenen

HERSTELTHERAPIE

Wat als je bevallen bent en je kijkt er met negatieve gevoelens op terug? Bij Momcare draait het om jouw beleving tijdens de zwangerschap en geboorte. En die kan best anders zijn dan je verwacht, of wat je in boeken leest, of je dokter je vertelt. 

Heb jij het gevoel dat je last hebt (gehad) van wat er tijdens de periode van zwangerschap en bevalling gebeurt of is gebeurd? Heb je het gevoel (gehad) dat je de verbinding met jezelf bent kwijt geraakt? Deze verwerk- en hersteltherapie brengt je weer in contact met jezelf en helpt je je balans te verbinden.

CIRCLE OF CARE

Ontluik je potentieel, laat je verrijken en geniet van de grootste verandering in je leven.

Jij wil het beste, zowel voor je kind, je onderneming én jezelf. Met mij als klankbord ontdek je dat het moederschap en ondernemen geen of-of-verhaal hoeft te zijn, maar wel een enorm krachtig en-en-verhaal dat jou dichter bij je kern brengt. Benieuwd naar Circle of Care, een uniek groeiprogramma?

LET'S TALK CARE

Wil je graag weten welk type moederzorg bij jouw specifieke situatie past? Ik denk graag met je mee. Boek een gratis online kennismaking van 45 minuten in de agenda. 

Nadine leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby.

Lorena; Circle of Care

waarom kies jij voor Momcare?

  • Eerste gecertificeerde geboortetrauma coach in België en lid van ZOBEVALIK & De Geboortespecialist
  • Uniek coachingtraject voor aanstaande moeders & net bevallen moeders – gericht op emotioneel welzijn van moeders
  • Persoonlijke commitment & aanpak – Momcare als ambassadeur van moeders
  • Momcare’s filosofie wordt ondersteund door haar Circle of Trust
  • Investering op korte & lange termijn, preventie en herstel met impact op de gezondheid van moeder & haar kinderen