Skip to content

Momenten binnen de afgelopen 9 maanden waarin elke gedachte uitgesproken mocht worden, zonder oordeel, zonder ongevraagd advies of oplossing. Ze leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby. 

Lorena, Rosehip & Raspberry

Wat heb je nodig?

MOMCARE RITUAL

Een Momcare Ritual is een praktijksessie van 120 minuten.

Dat een eenmalige sessie ook al mag bijdragen aan een gezond (zelfzorg) ritueel. Een moment waar jij jezelf weer mag vinden in je zoektocht. Een moment waar je kan vertragen. Een moment waar je opgeladen vertrekt, nadat je uitgeput aankwam. Rituelen creëer je zelf, net zoals gezond moederschap.

Rituelen voeden. Rituelen zorgen. Rituelen helen.

VERWERKING & HERSTEL

Het emotioneel verwerken van je geboorte-ervaring is een basis zelfzorg-onderdeel voor elke moeder. Hoe sneller je deze zelfzorg inzet, hoe effectiever het resultaat op je emotionele gezondheid & je herstelproces.

Want laten we eerlijk zijn. Een geboorte-ervaring loopt vaak anders dan je misschien had verwacht of gehoopt. Er zijn altijd wel elementen uit te halen die verwerkt & geheeld mogen worden. Het is belangrijk dat dat kan én mag.

CIRCLE OF CARE

Jij wil het beste, zowel voor je kind, je onderneming én jezelf. Met mij als klankbord ontdek je dat het moederschap en ondernemen geen of-of-verhaal hoeft te zijn, maar wel een enorm krachtig en-en-verhaal dat jou dichter bij je kern brengt. Benieuwd naar Circle of Care, een uniek groeiprogramma?

Twaalf maanden lang Momcare naast je. Tijdens je soultrip, via labourland richting motherhood. Voldoende tijd om alle seizoenen te ervaren, letterlijk én figuurlijk. 

TIP: ONLINE EVENT

Moeders (in spe) op een laagdrempelige manier laten proeven van hun oerkracht en de gezondheidsvoordelen van een zo natuurlijk mogelijke zwangerschap, geboorte en kraamperiode. Dat is de insteek van het online event op vrijdag 14 april van 10 tot 15u.

Nadine leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby.

Lorena; Circle of Care

waarom kies jij voor Momcare?

  • Eerste gecertificeerde geboortetrauma coach in België en lid van ZOBEVALIK & De Geboortespecialist
  • Uniek coachingtraject voor aanstaande moeders & net bevallen moeders – gericht op emotioneel welzijn van moeders
  • Persoonlijke commitment & aanpak – Momcare als ambassadeur van moeders
  • Momcare’s filosofie wordt ondersteund door haar Circle of Trust
  • Investering op korte & lange termijn, preventie en herstel met impact op de gezondheid van moeder & haar kinderen

MOMCARE RITUAL

Dat een eenmalige sessie ook al mag bijdragen aan een gezond (zelfzorg) ritueel. Een moment waar jij jezelf weer mag vinden in je zoektocht. Een moment waar je kan vertragen. Een moment waar je opgeladen vertrekt, nadat je uitgeput aankwam. Rituelen creëer je zelf, net zoals gezond moederschap. 

Rituelen voeden. Rituelen zorgen. Rituelen helen.

Ik verwelkom je graag in de oase van rust in de praktijk in Antwerpen voor 120 min. Jouw investering in jezelf is €200 voor deze Momcare Ritual.

LEES MEER

MOMCARE X ZOBEVALIK PRESENTEREN

DE GEBOORTE VAN EEN STERKE MOEDER

14 APRIL 23 / 10 - 15u * ONLINE EVENT