Skip to content

Momenten binnen de afgelopen 9 maanden waarin elke gedachte uitgesproken mocht worden, zonder oordeel, zonder ongevraagd advies of oplossing. Ze leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby. 

Lorena, Roseship & Raspberry

Wat ik voor jou kan betekenen

Groeiprogramma Circle of Care

Dankzij dit 1-op-1 traject met aanvullende groepscoaching leer jij te vertrouwen op je intuïtie en je innerlijke kracht. Om zo de beste en gezondste versie van jezelf als mama en onderneemster te worden. Ontluik je potentieel, laat je verrijken en geniet van de grootste verandering in je leven.

Als mens en ondernemer ben je onderdeel van de maatschappij, het grotere geheel. Maar zodra je zwanger bent, sta nog maar met 1 been in dat geheel. Het andere staat in je lijf. Je legt een weg naar binnen af en zit in je eigen cocon wanneer de bevalling voor de deur staat. Die eerste kraamweken? Die zijn een micro-omgeving voor jou, je baby, je partner en je gezin, waarin de rest van de wereld er even niet toe doet.

Dankzij Circle of Care heb jij preventief je kraamperiode zo gepland dat alles vanuit rust en vertrouwen kan gebeuren. Stap voor stap, op jouw tempo, zet je een stapje naar buiten: een wandeling, een uitstap, opnieuw naar het werk. Vol hernieuwde oerkracht keer je weer naar de maatschappij terug en doorbreek je ook in je werkomgeving oude patronen en gewoontes die niet meer bij je passen.

Verwerk & hersteltraject

Wat als je bevallen bent en je kijkt er met negatieve gevoelens op terug? Bij Momcare draait het om jouw beleving tijdens de zwangerschap en geboorte. En die kan best anders zijn dan je verwacht, of wat je in boeken leest, of je dokter je vertelt. 

Heb jij het gevoel dat je last hebt (gehad) van wat er tijdens de periode van zwangerschap en bevalling gebeurt of is gebeurd? Heb je het gevoel (gehad) dat je de verbinding met jezelf bent kwijt geraakt? Deze verwerk- en hersteltherapie brengt je weer in contact met jezelf en helpt je je balans te verbinden.  

Wat na Momcare?

Beschikbaar blijven voor (as) moeders is belangrijk. Dankzij Momcare Nazorg krijg je ondersteuning via Whatsapp (5/7). Momcare in je broekzak, altijd dichtbij. Hoe klinkt dat voor jou? Je betaalt per maand dat je graag ondersteuning wenst. We zorgen voor een veilige (digitale) omgeving waar jij alles mag delen. Samen zoeken we naar de antwoorden die opgeslagen liggen in jou.

Gratis online kennismaking

Wil je graag weten welk type moederzorg bij jouw specifieke situatie past? Ik denk graag met je mee. Boek een gratis online kennismaking in de agenda. 

Nadine leerde me hoe enthousiasme en plezier in het uitkijken naar het nieuwe hoofdstuk van ons gezin, hand in hand loopt met vele vragen en niet altijd een controleerbaar antwoord. En eigenlijk is dat helemaal oké, daar hielp Momcare me bij. Hoe ik me voel, wat ik voel, wat ik wel of niet luidop uitspreek en de keuzes die ik maak zijn oké. Ze zijn van mij voor mijn baby.

Lorena; The Momcare Experience

Video afspelen

Waarom kies jij voor Momcare?

  • Eerste gecertificeerde geboortetrauma coach in België en lid van ZOBEVALIK & De Geboortespecialist
  • Uniek coachingtraject voor aanstaande moeders & net bevallen moeders – gericht op emotioneel welzijn van moeders
  • Persoonlijke commitment & aanpak – Momcare als ambassadeur van moeders
  • Momcare’s filosofie wordt ondersteund door haar Circle of Trust
  • Investering op korte & lange termijn, preventie en herstel met impact op de gezondheid van moeder & haar kinderen