Skip to content

The Momcare Experience

Van kinderwens tot een jaar na de geboorte is Momcare jouw veilige haven.

Lieve (aanstaande) moeder,

Er staat één ding voorop. Jij bent (nu al) de beste omgeving voor je kindje.
Jij gunt je kindje een zachte landing en een warme start.

Het welzijn van je kindje is echter onlosmakelijk verbonden met jouw gezondheid. En jouw gezondheid is nét de bekommernis van Momcare. Moeder worden is één van de grootste natuurlijke veranderingen, een ware transformatie, die verder reikt dan enkel zwanger zijn, een kind op de wereld zetten en herstellen binnen de ‘verwachtte’ kraamperiode.

Dit coachingtraject kan op elk moment starten. Echter hoe vroeger in de zwangerschap ik jou mag begeleiden, hoe beter. Preventief werken we naar een positieve geboorte-ervaring. Vanuit eigen kracht en intuïtie leer je te vertrouwen op je eigen lichaam. De natuurlijke processen worden optimaal benut en jouw moederprogramma wordt aangezet.

Het traject gaat verder tijdens de herstelperiode. Tot een jaar na de geboorte blijft Momcare aan je zijde staan.

The Momcare Experience is een pakket van 8 sessies die jij zelf inzet naar behoefte. Je koopt het aan en je maakt een ontzettend waardevolle committent met jezelf. Jij investeert tijd, geld, energie & middelen om voor jezelf te zorgen. Je kan enkel meer aan anderen geven, als je zelf voldoende ontvangt.

 

DRIE FUNDAMENTEN

vormen de basis van elke sessie

moedergerichte benadering

we beginnen vanuit jouw levensverhaal en werken aan jouw innerlijke kracht

 

bevorderen van natuurlijke processen

het licht schijnt op de wetenschap van de moeder

 

optimale nageboortetijd

tot een jaar na de geboorte voorzien we ruimte voor de transformatie naar het jonge moederschap

 

The Momcare Experience

deze investering reikt verder dan dit traject alleen
1.120
  • prijs inclusief BTW
  • betaling mogelijk in termijnen
  • werkboek 'Ik beval in vertrouwen'
  • 8 praktijksessies in hartje Antwerpen van 90 minuten
  • vrijblijvend intakegesprek online
  • losse sessies achteraf bij te boeken

Jij schrijft dit verhaal zelf

Dit boek is een prachtig middel om tijdens de verschillende fases van jouw transformatie op ontdekkingstocht te gaan in jezelf. Jij schrijft dit boek zelf en de coaching sessies zijn een verlengstuk hiervan. Thuis ga je aan de slag per onderdeel. Elk deel heeft als doel alle capaciteiten van jou als moeder in te zetten om je natuurlijke processen te bevorderen.

 
Dit boek ontvang je gratis bij Momcare Experience Traject

mama's vertellen over Momcare:

Nadine, Wat goed dat ik de stap naar Momcare genomen heb! De zwangerschap en kraamtijd van mijn tweede kindje verliepen niet zoals ik het voor ogen had. HG (extreme zwangerschapsmisselijkheid) alsook een aantal gebeurtenissen tijdens mijn kraamtijd zorgden voor een donker randje aan mijn roze wolk. Maar het was pas na de kraamperiode dat ik tot het besef kwam dat er nog verdriet zat. Op aanraden van mijn vroedvrouw zocht ik hulp en kwam ik bij jou terecht. Ik heb getwijfeld om de stap naar Momcare te nemen, het is immers een investering. Maar jij maakte me bewust dat dit een investering is in mezelf. En ik ben heel blij dat ik in mezelf heb durven investeren. Tijdens de gesprekken geef jij ruimte en erkenning voor kwetsuren uit het verleden. Maar we gaan ook op zoek naar wie ik ben, naar wat ik nodig heb om te groeien tot mezelf. LEES MEER