Skip to content

MOMCARE
EVENTS

Ontdek Momcare events – Inspirerende bijeenkomsten voor moeders en gezondheidsprofessionals

EVENTS 2024

MASTERCLASS

BEYOND BIRTH
Donderdag 18.01.2024 om 20:00u

Sta je op het punt om binnenkort te bevallen of ben je onlangs (opnieuw) moeder geworden? Het is zonder twijfel een opwindende en turbulente periode.

Gevoelsleven. Temidden van de vele nieuwe verantwoordelijkheden, indrukken en beslissingen kan het soms lijken alsof je jezelf verliest in deze immense verandering. Hier komt onze masterclass in beeld! Er schuilt een compleet gevoelsleven achter de geboorte.

Kraamtijd-proof. Laten we even alles op een rijtje zetten: deze masterclass is allesbehalve saai. Mijn doel is om je te inspireren, te motiveren en te versterken. Reken op een warm bad van Momcare. Ik heb bewust gekozen voor een online aanpak, zodat je in alle rust en privacy deze workshop kunt volgen. Perfect passend bij de realiteit van de kraamtijd: met ongewassen haren, je kind aan de borst, knus op de bank.

Emotionele thermometer. Gedurende de masterclass zullen we de eerste stappen nemen om je geboortetevredenheid in kaart te brengen. Waarom dit zo belangrijk is? Recente onderzoeken tonen een positieve correlatie aan tussen hoge geboortetevredenheid en postpartum herstel.

Flexibiliteit. En als je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn? Geen probleem! De replay blijft beschikbaar tot 14 dagen na de masterclass. Ik begrijp maar al te goed dat onvoorziene situaties kunnen optreden. Flexibiliteit is dan wel zo prettig, nietwaar?

HELP. Merk je na de masterclass dat je overweldigd bent of dat er enige paniek is opgetreden? Kun je niet alles even goed plaatsen? Maak je geen zorgen! Na de masterclass ontvang je een handige bundel met essentiële informatie, zodat je alles rustig kunt doornemen.

Jouw gezondheid is van onschatbare waarde, maar voor slechts €39 kun je al een waardevolle stap zetten. Gun jezelf deze laagdrempelige Momcare-ervaring op donderdag 18/01/24 om 20:00 uur.

ps; Heb je specifieke vragen of wil je je ervaring delen? Uiteraard kan dat. Je kunt ze zelfs vooraf anoniem insturen, als je dat prettig vindt.

BEYOND

BIRTH

EVENTS 2024

ZOBEVALIK SUMMIT

Het Zobevalik Summit brengt voor het derde jaar op rij gezondheidsprofessionals samen om het belangrijke thema te verkennen. Op vrijdag 19 april 2024 gaan we licht schijnen op het trauma van het ongeboren kind.

Met een focus op groei, leren en het verbeteren van toekomstige generaties, is het doel van de online bijeenkomst om kennis te vergroten en nieuwe benaderingen van heling te ontdekken. Door bewust te worden van het potentieel voor trauma tijdens de prenatale periode, kunnen gezondheidsprofessionals effectieve strategieën ontwikkelen om ongeboren kinderen te ondersteunen.

De dag biedt inspiratie om de cyclus van trauma te doorbreken, veerkracht te cultiveren en een betere toekomst te creëren voor de gezondheid en het welzijn van toekomstige generaties.

Het Summit is van 10:00 – 15:00 u en dagticket bedraagt €79 (incl btw). Je ontvangt na betaling meteen een factuur per mail. 

SUM

MIT

BOEK EEN SESSIE

Herstelgesprek (2,5 uur): Dit is de eerste fase van hersteltherapie, duurt 2,5 uur en gaat door in praktijkruimte. Het is onderdeel van traject en heeft een pakketprijs. Alles over de hersteltherapie vind je hier: hersteltraject.

Sessie Coaching & Consult (90 minuten):
1/ Coaching & Care: deze losse sessie vindt plaats in de praktijkruimte en bedraagt €135. Het voornaamste doel van deze sessie is om (toekomstige) moeders te begeleiden en ondersteunen bij specifieke uitdagingen en (emotionele) vraagstukken die zij gedurende diverse fasen kunnen tegenkomen, waaronder het verlangen naar een kind, de zwangerschap, de aanloop naar de geboorte, de kraamperiode en het algemene ouderschap. Meer over deze sessie vind je hier: coaching & care.

2/ Body & Mind Care: De intakes & consults van de orthomoleculaire trajecten zijn ook 1,5 uur en hebben een pakketprijs. Alles over de orthomoleculaire consults vind je hier: body & mind care.

Follow-Up: Deze sessie duurt 45 minuten, kost € 65 en wordt online uitgevoerd. Dit is een vervolg op een eerdere sessie (zoals een herstelgesprek, coaching sessie of orthomoleculair consult), waarbij de voortgang wordt besproken en verdere ondersteuning wordt geboden. Dit is altijd in overleg en afhankelijk van je vooruitgang in het traject. 

Let’s Talk Care: Dit is een gratis online kennismaking, bedoeld om jou kennis te laten maken met de diensten en benadering van Momcare

MAAK HIER EEN AFSPRAAK