SUMMIT

Een dag vol online workshops, interactieve gesprekken & deskundige presentaties van Zobevalik-coaches

14 april 23

van 09:30 tot 15 uur

d
u
m
s
voor de moeders van vandaag,

voor de moeders van morgen.

Wat levert een Zobevalik Summit jou op?

Versterking van je emotionele gezondheid

Bekrachtiging van je intuïtie

Bewustwording rondom geboortetrauma

Behoud van regie voor, tijdens en na de zwangerschap

Ondersteuning om in je kracht te staan

Nieuwste ontwikkelingen wat betreft geboortetrauma preventie én herstel

De online omgeving Airmeet

Wanneer je een kaartje koopt voor het event krijg je de dag voor het event een unieke inlogcode toegestuurd per mail 📬

Je logt in op 24/4 vanaf 9.30u en komt op dit startscherm. Welkom! Happy to have you here 🙌🏻

Zie je het tabbladje Booths staan? Elke coach heef haar eigen booth. Een soort virtueel kamertje waar je van harte welkom bent voor een workshop of ingeplande Q&A. 

Het exacte programma per booth zal je vanaf begin 2023 online zien verschijnen. Zo kan je zien welke sessies je interesseren en je dag al een beetje plannen ✅

Wanneer deze lezingen starten, ontvang je een melding & kom je automatisch in deze ruimte. 

We willen graag connecteren, informeren en de urgentie benadrukken wat betreft ons thema: geboortetraumabewustzijn onderverdeeld in 4 pijlers: GEBOORTE • TRAUMA • BEWUST • ZIJN 

We geloven dat dit platform een mooi tool om elkaar te ontmoeten op een laagdrempelige en aangename manier. 

Tips: de beste kwaliteit is met Google Chrome via laptop of desktop. Er is ook een gratis Airmeet App in de App Store. Handig als je tijdens de dag onderweg iets wil volgen. De chatfunctie is helaas niet ideaal op de app dus laptop/desktop heeft de voorkeur voor optimale ervaring. 

Verder zal het systeem bij aanmelding ook even vragen om je microfoon & camera te checken. 

Heb je nog vraag over het systeem? Stuur gerust een mail 

Let's talk about

Geboorte, Trauma, Bewust & Zijn

Momcare & enkele coaches van het Zobevalik-team slaan de handen in elkaar. Wij organiseren voor de eerste keer een uniek online event in België & Nederland! Wij willen het geboortetraumabewustzijn verhogen door meer bekendheid te geven aan Geboortetrauma preventie én herstel en de toegang tot onze unieke vormen van zorg. 

Dagticket 149 €

LUISTERTIP

5/5

Wil je alvast een voorproefje van dit event? Luister dan naar onderstaande waardevolle podcastafleveringen van Simone Scherpenzeel (PSY.MOON) in gesprek met Brun Kuipers.

Zobevalik summit proudly hosted by

MOMCARE

Eerste gecertificeerde Geboortetrauma Preventie Coach in België

VOOR WIE?

Voor (aanstaande) moeders kan het een hele waardevolle dag zijn om zich te laten inspireren door de kennis, werkwijzen & fundamentele waarden van de Zobevalik-coaches. Je kan lezingen bijwonen, of gewoon informeel in gesprek gaan. Alles is online te volgen. Vanaf maart gaat het dagprogramma bekend gemaakt worden.

Voor professionals is dit dé manier om ondergedompeld te worden in de actualiteit van geboortetrauma. Te veel vrouwen blijven geschaad achter na hun geboorte-ervaring en het is aan de omgeving om dit op tijd te kunnen signaleren zodat vrouwen snel hun weg kunnen vinden in herstel & hechting. Maak jij je professioneel sterk voor de gezondheid van moeders? Dan mag je deze dag niet missen. 

Spreekt het werk van Zobevalik je aan? Overweeg je de opleiding te doen, maar heb je nog enkele vragen? Op het event is er ruimte om in gesprek te gaan met de docenten Brun & Simone of met de andere teamleden.

Dagticket 149 €

Centrum voor geboorte & trauma

ZOBEVALIK

met als doel: de emotionele gezondheid van moeders bevorderen

Geboorte

Nieuw leven voor de moeder & haar baby. Het wordt nooit meer als daarvoor. Wanneer niemand anders bepaalt wat ze nodig hebben, is het lijf van de moeder goed geolied en zelfregulerend.

Trauma

Een geboortetrauma is een gebeurtenis van de machteloze. Haar zelfzorg systeem raakt beschadigd met verlies van zeggenschap als gevolg. De moeder raakt elke verbinding kwijt: met haarzelf, haar baby en haar omgeving. Isolatie, angst en vervreemding geven de moeder een eenzaam bestaan. Ze kan wel wat steun gebruiken, want zij is niet meer in staat hulp te vragen. Ze kreeg het immers ook niet toen ze het zo hard nodig had. 

Bewust

Bewust is opzettelijk, zoals een bewuste keuze, met bedoeling iets te bereiken, besef hebben en besproken. Doordrongen. Bewust in worden is een taak, wat aandacht en tijd vraagt. Onderzoek. Een innerlijk proces. Wellicht een emotioneel proces in zijn.

Zijn

Tijdens de geboorte start de complete neuromachinerie van de baby onder invloed van de biochemie van de moeder. Dit moment en de eerste ontmoeting met de moeder bepalen wie je bent en hoe jij je voelt. Ook de identiteit van de moeder verandert: zij wordt zoals de mensen om haar heen… hoe ZIJN zij??

Keynote speakers

Waar kunnen we je mee helpen?