Skip to content

SUMMIT 2024 - ON DEMAND

19.04.24

Zobevalik onthult met trots de derde Summit-editie, gewijd aan het cruciale thema van Trauma bij het ongeboren kind. Een boeiende dag vol inspiratie staat voor de deur! Twee gepassioneerde vrouwen delen op dit verbindende online evenement hun diepgaande kennis, ervaring en recent onderzoek over dit gevoelige onderwerp. Onmisbaar voor gezondheidsprofessionals die met liefde werken aan de gezondheid van moeders en baby’s. Laat je inspireren en ontdek hoe je jouw cliënten kunt voorzien van nog betere zorgresultaten.

INSPI

RATIE

VOOR

M

I

D

D

a

G

VOOR DE MIDDAG

Brun Kuipers MScRN is klinisch gezondheidswetenschapper en werkte 15 jaren als gespecialiseerd verpleegkundige binnen de verloskunde. Ze is eigenaar van haar praktijk De Geboortespecialist en richt zich op het behandelen en voorkomen van geboortetrauma’s. Sinds 2009 doet ze continu onderzoek naar de gezondheid van moeders in relatie tot hun geboorte ervaringen. Dat heeft geleid tot vele (internationale) publicaties, waarvan recent haar vierde boek O LIJF en fijne podcasts. Met haar team zet ze zich in voor de gezondheid van moeders in Nederland en België.Met dit SUMMIT wil ze het bewustzijn bevorderen over het begin van het leven van de baby, voor tijdens en na de geboorte. We gaan kijken naar de gevolgen van traumatische ervaringen voor het ongeboren kind. Ze spreekt over trauma-invloeden bij (pre)conceptie, zwangerschap en bevalling geleid door veel wetenschappelijk onderzoek.

NA DE MIDDAG

Gedreven door haar eigen zoektocht specialiseerde Anja zich als osteopaat in baby's en kinderen en volgde diverse opleidingen over fysiek, emotioneel en energetisch lichaamswerk. Na het behandelen van duizenden kinderen begon ze patronen bij kinderen en valkuilen voor moeders te herkennen. Haar primaire doel is het moederschap terug te geven aan moeders en jonge moeders te helpen hun baby's beter te begrijpen door heldere informatie te delen. Anja gelooft sterk in de intuïtie van elke vrouw als moeder en wil ondersteuning bieden om te vertrouwen op dit innerlijke gevoel in diverse situaties. Tijdens deze boeiende dag voegt ze waarde toe aan de diepgaande tijdslijn tot de eerste 1000 dagen van het kind.

NA

MI

DD

AG

ZO

BEVAL

IK

OVER ZOBEVALIK

ZOBEVALIK, het landelijk centrum voor Geboorte en Trauma, maakt zich sterk voor de emotionele gezondheid van moeders. Ons doel is traumavrije bevallingen mogelijk te maken en volledig herstel na geboortetrauma te bevorderen. We draaien alles om door te vertrouwen op de wijsheid van moeders in onze begeleiding voor geboortetrauma preventie en herstel. Ontdek inspiratie op de weg naar gezond moederschap met ons aanbod voor verbinding. Jaarlijks organiseren we in april een online summit over geboortetrauma bewustzijn, specifiek voor zorgprofessionals. In 2024 ben je welkom op vrijdag 19 april van 10-15 uur, waar we dit jaar het licht laten schijnen op de onzichtbaarheid van trauma bij het ongeboren kind. Join us!

VOOR ZORGPROFESSIONALS

Dit inspirerende evenement voor zorgprofessionals is een unieke gelegenheid om je professionele expertise te verrijken en daarmee de zorg voor je cliënten naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek de meest recente wetenschappelijke inzichten en innovatieve benaderingen op het gebied van geboortetrauma, met specifieke aandacht voor het onzichtbare trauma bij het ongeboren kind. We verheugen ons op jouw deelname aan deze boeiende reis van professionele groei en zorgverlening. Of je nu een student, starter of gepassioneerde professional bent, deze dag is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij zorgverleners van alle niveaus. Jouw aanwezigheid op ons Summit wordt zeer gewaardeerd, want samen bouwen we aan een inclusieve gemeenschap waar iedereen kan profiteren van waardevolle inzichten en groeikansen.

ZORG

VER

LEN

ers